MLADÁ PRAHA V RADOTÍNĚ

Mladá Praha v Radotíně- podzim2007Nový ročník 2007/08 soutěže Mladá Praha zahájil 1.turnajem tentokráte v Radotíně, kam v sobotu 22.9. přijeli kuželkářské naděje ze 6ti pražských oddílů.
Na úvod sezóny byla zjevná zřejmá nerozehranost, to však neubralo na dramatičnosti celého turnaje. Na startu tentokráte již chyběli někteří hráči a hráčky, kteří  skončili v dorostenecké kategorii. Vidět však byli i nováčci a teprve začínající hráči. Celkově byly výkony na úrovni odpovídající začátku soutěže i přesto bylo na co se dívat. Šance jednotlivých hráčů lze zatím jen těžko odhadovat.
Favorité budou určitě spíše mezi těmi staršími jako jsou Kuděj z Uhelných skladů  či Kocan ze Slavie. Svoje kvality opět potvrdily dorostenky z Rudné, Panenková a Mikešová. Celý turnaj proběhnul bez organizačních či technických problémů za řízení rozhodčích M.Navrátila a M.Vávry.

27.09.2007
-ju-

Zajímavostí turnaje bylo, že tentokráte hrála při hře na pozadí hudba  tak, jak to známe např. z Novinářské  laťky a zdá se, že hráčům ani hráčkám to nijak nevadilo a přijatelně to dokreslovalo celkovou atmosféru při hře.

Fotoreportáž z turnaje


 PKS - Poslední aktualizace  05.01.2009
e-mail - webmaster