LEGENDA ANTONÍN CIHLÁŘ SLAVÍ 90 !

Praha potřebuje rozhodčíKdyby se konala anketa "Kuželkářský funkcionář století", byl by Antonín Cihlář jasnou jedničkou. V těchto dnech oslaví neuvěřitelnou DEVADESÁTKU.  Hodně zdraví, životní elán a pohodu do dalších let.


Kdyby se konala anketa "Kuželkářský funkcionář století", byl by Antonín Cihlář jasnou jedničkou. Je jen málo takových u nás, ale i ve světě, kteří kuželkám tolik věnovali. Celý svůj život věnoval našemu sportu a to i v té nejvyšší možné funkci jako president asfaltové sekce FIQ, respektovaný a uznávaný šéf kuželek po celé Evropě.
Na mezinárodních kuželkářských akcích se všude potkáte s otázkou "Jak se má Anton Cihlar?" a se žádostí o vyřízení pozdravů. U nás pak dlouholetý předseda Československého, později Českého kuželkářského svazu, známý po celé republice, ať už jako předseda svazu, či jako odborný konzultant při budování nových kuželen a zavádění jejich automatizace. Široký je výčet jeho dalších činností: autor mnoha příruček a brožur, či metodických listů, spoluautor pravidel kuželkářského sportu, lektor školení, trenér zejména mládeže, lidový rozhodčí, aktivní hráč Slavie, které zůstal dodnes věrný. Jeho zásluhy o kuželkářský sport v mezinárodním i tuzemském měřítku ocenila i ČKA.
My Toníkovi děkujeme za všechnu jeho práci pro náš sport, kterou v Praze vykonal (byl. mj. i předsedou městského svazu) a přejeme mu k neuvěřitelné DEVADESÁTCE do dalších let hodně zdraví, životní elán a pohodu.
 

-
-ju-


 PKS - Poslední aktualizace  12.02.2011
e-mail - webmaster