Mistři ČR 2010-11 jsou z Prahy !!!

Mistři ČR 2010-11 v kuželkáchAno je tomu tak. Vynikajícího úspěchu dosáhly pražské týmy v letošních ligových soutěžích. Vítězem v lize mužů se stal KK Slavoj Praha a vítězem v lize žen KK Slavia Praha, která má již jubilejní 15. titul !


KK Slavoj Praha – mistr ČR 2010-11 mužů
Je dobojováno. Mistrovský titul vybojovali hráči Slavoje Praha a nejvyšší soutěž opouští po ročním působení tým TJ Valašské Meziříčí společně s Moravskou Slavii Brno.

O zisku mistrovského titulu bylo již rozhodnuto po předposledním kole. Překvapením byla snad jen porážka Slavoje v posledním kole doma s Náchodem, ale ani ta nemohla hráčům pokazit radost z mistrovského titulu. Největším soupeřem Slavoje v letošním ročníku byl stříbrný tým KK PSJ Jihlava a na bronzový stupínek nakonec nečekaně vystoupal „skokan roku“ tým SKK Primátor Náchod.

Tým mistrovského Slavoje Praha tvořil v letošním ročníku tento základní kádr:
Anton Stašák, Martin Kozel, Jaroslav Procházka, Stanislav Tichý, Petr Pavlík, Igor Búrik a Zdeněk Gartus.

KK Slavia Praha – mistr ČR 2010-11 žen
Poslední kolo již nemohlo nic změnit na tom, že mistrovský titul získala opět Slavia Praha a do nižší soutěže sestupuje KC Zlín a KK Zábřeh „B“. Hrálo se pouze o to, kdo obsadí třetí příčku. Nakonec ji uhájily hráčky KK Zábřeh „A“ před ČKD Blanskem.

Tým KK Slavia Praha tak nejen obhájil titul, ale získal již svůj neuvěřitelný 15. mistrovský titul.

Jeho základní kádr tvořily tyto hráčky: Šárka Marková, Kamila Barborová, Blanka Mizerová, Vladimíra Šťastná, Helena Gruszková, Růžena Smrčková a Jana Pavlíková

Nejlepší hráčkou družstva byla v tomto ročníku Šárka Marková.

-ju-

Oběma mistrovským týmům blahopřejeme a přejeme další skvělé sportovní úspěchy.


 PKS - Poslední aktualizace  03.05.2011
e-mail - webmaster