UPOZORNĚNÍ STK

ME seniorů 2012Vážení kuželkáři,

chceme Vás tímto seznámit s akcí, která v loňském roce úspěšně proběhla u nás v Praze na herně KK Konstruktiva Praha. Touto akcí bylo IV. neoficiální ME seniorů v kuželkách.
 

Letos se uskuteční V.ročník v Novém Sadu v Srbsku na kuželnách Stari Bečej a Vrbas od 8. do 13. května 2012.
Ve stručnosti
: hraje se ve třech kategoriích jednotlivců 40-50, 50-60, 60 a výše ženy a muži.
Každý odehraje 2 x 120 hs ve dvou dnech tak jak si vyberete. Startují čtyřčlenná družstva mužů a žen, případně smíšená, které se však započítávají do kategorie mužů. Družstvo nemusí být složeno z hráčů jednoho klubu. Předpokládané startovné by mělo zůstat stejné jako u nás 20,-EU za družstvo a 5,-EU za jednotlivce.

Přihlášky, startovné a ubytování si můžete zajistit sami dle propozic až nám budou zaslány, nebo prostřednictvím PKS. Jedná se hlavně o zajištění ubytování v Novém Sadu v centru starého města, kde máme zatím zablokován hotel v ceně 21,-EU na osobu a noc včetně snídaně,což je o 15,-EU méně než je běžná cena v tomto hotelu. Pokud budete mít zájem, je třeba nahlásit termín a počet míst ve velmi krátkém časovém horizontu, neboť hotel nám místa
rezervuje do 7.2.2012. Pak se může stát, že místa již nebudou, protož v uvedený termín jsou v Novém Sadu další 3 mezinárodní akce různého charakteru a míst bude prý nedostatek.
Případný zájem a přihlášky zašlete na email předsedy STK PKS Jaroslava Pletichy (pletichaj@seznam.cz) nebo telefonicky na číslo 777 561 418.
Sem také směřujte veškeré dotazy ohledně této akce.
Informace o hotelu se dozvíte na adrese www.hotelvigor.com.


Za PKS: Petr Firek


15.1.2012


 PKS - Poslední aktualizace  25.01.2012
e-mail - webmaster