MISTROVSTVÍ PRAHY V - 2008/09 - KOMENTÁŘE

ZADÁVÁNÍ VÝSLEDKU UTKÁNÍ

 

PODZIM 2007

- 1.kolo - 2.kolo - 3.kolo - 4.kolo - 5.kolo - 6.kolo - 7.kolo
- 8.kolo  - 9.kolo - 10.kolo - 11.kolo - Dohrávky - - - -

JARO 2008

- 12.kolo - 13.kolo - 14.kolo - 15.kolo - 16.kolo - 17.kolo - 18.kolo
- 19.kolo - 20.kolo - 21.kolo - 22.kolo - - - - - -
1.kolo

Soutěž MP5 zahájila po letní přestávce. Opět startuje 11 týmů a tak nás po skončení základní části čeká opět Play-off.
V úvodním kole byla sehrána všechna utkání a úspěšnější v něm byli hosté, kteří vyhráli celkem 3 utkání, domácí bodovali jen 2x. Hned v úvodním kole jsme také viděli 1 kanára.Volný los v tomto kole měla Konstruktiva G.
Ve Strašnicích nestačil Union F na Slavii D, která tu odvedla kvalitní výkon. Ještě více se nedařilo na Zahradním městě Astře C, která si z utkání s hostující Slavií E odnesla kanára. Nováček letošního ročníku SC Radotín doma po solidním výkonu přehrál DP Praha B. Vyrovnané utkání sehrál Meteor E, který však doma nestačil na S.Vršovice F. Hosté tu definitivně rozhodli utkání ve svůj prospěch v souboji poslední dvojice. V posledním utkání úvodního kola porazil doma Meteor D celkem s přehledem Spartu B.
Nejvyšší výkon v tomto kole předvedla Slavie D na Unionu, které se podařil výkon 2333 b. Doma udělal nejvíc Meteor D a to 2221 b. Mezi jednotlivci byl nejlepší Václavík ze Slavie D, který na Union docílil výkonu 429 b. Doma se nejvíce dařilo V.Dvořákovi z Radotína C, který porazil 398 kuželek. V tomto kole bylo k vidění jen 5 čtyřstovek.
Tabulka je zatím jen orientační a po 1.kole ji tedy neuvádíme.

2.kolo

Také 2.kole MP5 byla sehrána všechna utkání. 3x v nich vyhráli domácí a 2x si odvezli  body hosté. Volný los v tomto kole měl Meteor E.
Slavia E pokračovala ve famózním vstupu do soutěže a opět nadělila kanára. Tentokráte týmu Union F. V derby v Braníku podlehla Sparta B po slabém výkonu hostující Slavii D. Meteor D si doma poměrně snadno poradil s nováčkem SC Radotín C. Jasnou záležitostí pro domácí bylo také utkání Vršovic F s Astrou C. Nejvyrovnanější utkání se hrálo v Hloubětíně, kde domácí DP Praha D nakonec podlehnul Konstruktivě G o pouhých 9 kuželek.
Nejvyšší výkon se v tomto kole povedl doma Slavii E a to 2388 b. Venku se blýskla Slavia D s výkonem 2339 b. v Braníku. Z jednotlivců byl nejlepší Novák ze Slavie D, který v Braníku dosáhnul výkonu 414 b., doma se nejvíce vedlo Halamovi z Meteoru D, který udělal 407 b.  V tomto kole bylo k vidění celkem 7 čtyřstovek.
Po 2.kole je ještě 5 týmů bez porážky. Vede Slavia E před Slavií D a Meteorem D. Bez bodu je 5 týmů. Předposlední je zatím Union F a tabulku uzavírá Astra C.

3.kolo

Ve 3.kole MP 5 byla sehrána všechna utkání a o něco úspěšnější byly domácí týmy, které  vyhrály 3x, hosté se radovali z vítězství 2x. Volno v tomto kole měla Astra ZMZ C.
V Edenu se hrálo derby vedoucích týmů, ve kterém domácí Slavia D po vyrovnaném průběhu porazila Slavii E. Vše se však definitivně rozhodlo až v závěrečném souboji dotahováků, ve kterém exceloval domácí Kněžek. V Braníku porazila Konstruktiva G v zajímavém utkání Meteor D. I tady bylo utkání vyrovnané až do posledních hráčů. Vítězství ze Strašnic si přivezly Vršovice F, které po dobrém výkonu porazily domácí hráče Unionu F. V dalším vyrovnaném utkání porazil doma Radotín C tým Sparty B a i tady se rozhodovalo až v závěrečném souboji. V posledním utkání tohoto kola podlehnul doma Meteor E po vyrovnaném průběhu hráčům DP Praha D.
Nejvyšší výkon v tomto kole předvedla doma Slavia D, která dosáhla výkonu 2364 b. Venku se nejvíce dařilo Vršovicím F, které na Unionu docílily výkonu 2297 b. V tomto kole bylo k vidění celkem 9 čtyřstovek. Hvězdou kole byl Wohlmuth z Konstruktivy G, který v Braníku porazil 425 kuželek. Venku bylo největší číslo Wolfa z Vršovic F, které předvedl na Unionu.
V tabulce jsou po tomto kole již jen 2 týmy bez porážky. Vede Slavia D před Vršovicemi F a Slavii E. Na konci tabulky je ve skupině týmů bez bodu předposlední Union F a tabulku uzavírá Astra C.

4.kolo

Další, v pořadí již 4.kolo, přineslo vyrovnanou bilanci utkání. Domácí i hosté vyhráli 2 utkání a v 1 utkání se zrodila remíza. Viděli jsme také 1 kanára a hrála se 2 derby. Volno v tomto kole měl Union F.
V utkání dvou vedoucích  a dosud neporažených týmů vyhrála Slavia D až díky výbornému závěru dotahováka ve Vršovicích nad místním S.Vršovice F. V derby v Braníku podlehla Sparta B po průměrném výkonu dobře hrající Slavii E. V dalším derby tohoto kola se Meteor D a Meteor E po vyrovnaném průběhu podělily o body. V Radotíně domácí SC Radotín C po solidním výkonu porazil Konstruktivu G. V posledním utkání DP Praha D doma převálcovaly Astru C a nadělily jí kanára i když hosté na nějaký ten bodík šanci měli.
N
ejvyšší výkon venku předvedla Slavie E, která v Braníku dosáhla výkonu  2356 b. Doma udělaly nejvíce Vršovice F. Výkon 2263 b.  jim ale k bodům nestačil. Nejvyšší výkon kola se podařil Václavíkovi ze Slavie D v Braníku, kde porazil 435 kuželek. Doma se blýsknul Hrdlička z SC Radotín C výkonem 426 b. V tomto kole bylo k  vidění celkem 8 ččtyřstovek.
Na čele si upevnila vedení Slavia D, jako jediný neporažený tým, před trojicí týmů ztrácejících 2 body. Za krátkým středem tabulky je na konci trio družstev bez bodu v pořadí Sparta B, Union F a poslední Astra C.

5.kolo

Soutěž MP 5 svým 5.kolem dospěla do poloviny podzimní části. V tomto kole však byla odehrána jen 4 utkání, 1 utkání bylo odloženo pro poruchu automatických stavěčů. Hrálo se také 1 derby. Výsledkově tu máme vyrovnanou bilanci. Ve 2 utkáních vyhráli domácí a 2x se radovali hosté. Žádná velká překvapení jsme neviděli. Volno v tomto kole měl tým Slavie D.
Slavia E doma v souboji o čelo tabulky předvedla velmi dobrý výkon a zaslouženě tak bodovala v utkání se S.Vršovice F. Union F doma opět nebodoval. Sehrál sice vyrovnané utkání s DP Praha D a měl šanci bodovat. V závěru utkání však dotahovák hostů Svozílek zcela vymazal jakékoli naděje domácích, když vyhrál 50 kuželek. V derby v Braníku vyhrála domácí Konstruktiva G po dobrém výkonu nad Spartou B, která chtěla konečně bodovat, ale opět se jí nedařilo. V posledním odehraném utkání nestačila doma Astra C na Meteor D.
Nejvyšší výkon v tomto neúplném kole předvedla doma Slavia E a to velice kvalitních 2389 b. Venku ve stejném utkání zahrály Vršovice F výkon 2299 b. Mezi jednotlivci exceloval Wohlmuth z Konstruktivy G se svým výkonem 455 b. Venku byla tentokráte nejlepší Myšičková ze S.Vršovice F, které se v Edenu podařil výkon 418 b. V tomto kole bylo zatím k vidění celkem 9 čytřstovek.
Na čelo tabulky se vyhoupla Slavia E s lepším skóre před Slavii B, třetí je zatím Meteor D. Prvních sedm týmů je v současnosti velice vyrovnaných. V závěru tabulky je stále trio družstev bez bodu. Předposlední je Union F a tabulku uzavírá Astra C.

6.kolo

V 6.kole MP V byla odehrána všechna utkání a úspěšnější byli domácí, kteří vyhráli 4 utkání, jen v 1 utkání se radovali hosté. Domácí navíc ve 2 případech nadělili hostům kanára. Volno v tomto kole měla Slavia E.
DP Praha D doma hostil Slavii D a vůbec se s ní nemazlil. Domácí nadělili hostům kanára. Podobně naložil Meteor D s hosty z Unionu F. Kvalitní výkon podala doma Konstruktiva G, která porazila Meteor E. Jediné vítězství hostů v tomto kole zaznamenala překvapivě Astra C, která dokázala vyhrát v Radotíně a konečně se tak dočkala bodů. V posledním utkání porazila doma Sparta B po dobrém výkonu a vyrovnaném průběhu utkání S.Vršovice F.
Nejvyšší výkon v tomto kole se podařil doma Konstruktivě G, která dosáhla výkonu 2372 b. Venku byly nejlepší Vršovice F se svým výkonem 2322 v Braníku. Mezi jednotlivci byly tentokráte k vidění špičkové výkony. Hvězdou kola byl Wohlmuth  z Konstruktivy G, který doma porazil 466 kuželek. Venku byl nejlepší Wolf ze S.Vršovice F. Za zmínku stojí také výborný výkon Svobodové ze Sparty, který měl hodnotu 453 b. Celkem jsme v tomto kole viděli 11 čtyřstovek.
Čelo tabulky je po tomto kole velice vyrovnané. Na 1.místo se vyhoupnul Meteor D s jednobodovým náskokem před skupinou 4 týmů. Také  v závěru je tabulka velice vyrovnaná. Předposlední je Meteor E a poslední stále bez bodu je Union F.

7.kolo

Sedmé kolo přineslo poměrně vyrovnanou bilanci. Domácí v něm vyhráli 2 utkání, ve 2 utkáních se soupeři rozdělili o body a v 1 utkání zvítězili hosté. Volno v tomto kole měly Vršovice F.
V jednom z taháků tohoto kola remizovala v Edenu domácí Slavia D s vedoucím Meteorem D. Utkání tu bylo vyrovnané a dramatické až do posledního hodu. V dalším utkání v Edenu porazila Slavia E po kvalitním výkonu hráče DP Praha D. Vítězství venku zaznamenala Konstruktiva G, která vyhrála na Zahradním městě s Astrou C. Vyrovnaný souboj se tu rozhodnul až v souboji poslední dvojice. Vítězství se konečně dočkal poslední tým tabulky Union F, který doma porazil SC Radotín C. Další remíza tohoto kola se zrodila  ve vyrovnaném utkání Meteoru E se Spartou B.
Nejvyšší výkon v tomto kole předvedla doma Slavia D a to velice hodnotných 2465. Venku ve stejném utkání udělaly DP Praha D výkon 2375 b. V tomto kole jsme viděli celkem 15 čtyřstovek. Hvězdou kola byl Hrdlička z SC Radotín C, který na Unionu předvedl výkon 447 b. Doma byl nejlepší Novák ze Slavie D s výkonem 441 b.
Čelo tabulky je po tomto kole neuvěřitelně vyrovnané. Vede Slavia E s lepším skóre před Meteorem D a Konstruktivou G. Za krátkým středem tabulky je v její druhé polovině největší boj o 8.místo. Předposlední je zatím Astra C jen těsně před posledním Unionem F.

8.kolo

Také 8.kolo MP V bylo odehráno kompletní. Domácí v něm vyhráli 3 utkání, hosté se radovali 2x. Volno v tomto kole měla Sparta B.
V souboji o 1.místo porazil doma Meteor D  tým Slavie E. Utkání mělo vyrovnaný a dramatický průběh. O svém vítězství rozhodli domácí až v závěrečném souboji dotahováků. Celkem snadno si doma poradila Konstruktiva G s hráči Unionu F, kterým se v Braníku příliš nedařilo. Body z venku si přivezla Slavia D, která vyhrála v Radotíně. Domácí tu zejména v první polovině utkání předvedli hodně slabý výkon. Poměrně vyrovnané bylo utkání v Hloubětíně, kde domácí DP Praha D nakonec podlehly S.Vršovice F. V posledním utkání tohoto kola porazil doma Meteor D hostující Astru C. Utkání však mělo vyrovnanější průběh než ukazuje konečný výsledek.
Nejvyšší výkon družstva dosáhla doma Konstruktiva G, která předvedla velice kvalitní výkon 2359 b.  Venku udělal nejvíce Slavia E na Meteoru a to 2276. Mezi jednotlivci zářil Wohlmuth z Konstruktivy G, který doma předvedl parádních 455. Ve stejném utkání v Braníku udělala Runtschová z Unionu F 405. V tomto kole jsme však viděli pouhé 4 čtyřstovky.
Na čelo tabulky se po tomto kole posunula Konstruktiva G s lepším skóre před Meteor D. Třetí je Slavia D. Na podzimní titul může ještě pomýšlet i čtvrtá Slavia E. I v další části tabulky je situace vyrovnaná, stejně tak na konci. Tady je zatím předposlední Union F a poslední Astra C.

9.kolo

Předposlední podzimní kolo MP V bylo jasně úspěšnější pro domácí týmy, které vyhrály 4 utkání, v 1 utkání se soupeři podělili o body. Viděli jsme také 1 kanára. Volno v tomto kole měly DP Praha D.
V souboji o čelo tabulky porazila v Edenu Slavia D po dobrém výkonu Konstruktivu G, když domácí získali rozhodující náskok již v první polovině utkání. Nedařilo se Meteoru D, který prohrál ve Vršovicích s domácím S.Vršovice F. Výborný výkon předvedla doma Slavia E, ta nadělila kanára hostům z Radotína C. Domácí ale předvedli opravdu špičkový výkon. Dramatické a vyrovnané utkání zajímavé až do posledních hodů se hrálo na Zahradním městě. Tady domácí Astra C nakonec porazila Spartu B. Remíza se zrodila v posledním utkání tohoto kola, ve kterém hostil Union F hráče Meteoru E.
Nejvyšší výkon v tomto kole docílila Slavia E doma v Edenu, kde předvedla špičkových 2525 b. Venku se dařilo Meteoru E, který ve Strašnicích udělal 2325 b. Mezi jednotlivci dominoval Kryda st. ze Slavie se svým domácím výkonem 458 b. Venku byl nejlepší Svačina z Meteoru E, který ve Strašnicích porazil 438 kuželek. V tomto kole se hráčům opravdu dařilo a viděli jsme dokonce 16 čtyřstovek.
Čelo tabulky je velice vyrovnané a o podzimního mistra se bude zřejmě bojovat až do posledního kola.  Vede Meteor s lepším skóre před Slavií D. Oba týmy mají 1 bod náskok před Slavií E a Konstruktivou G. Také kolem 8.místa je situace stále vyrovnaná. Předposlední je Sparta B s lepším skóre před Unionem F.

10.kolo

V 10.podzimním kole MP V máme k dispozici výsledky jen ze 3 utkání. Ve všech byli úspěšnější hosté.
V taháku kola se o vedení v tabulce utkal doma Meteor E se Slavií D. Domácí ale předvedli slabý výkon a tak si hosté celkem v pohodě odvezli zasloužené vítězství. Dalším soubojem o lepší pozici na čele tabulky bylo utkání v Braníku, kde Konstruktiva G hostila Slavii E. Tady bylo utkání dlouho velice vyrovnané, ale v závěrečných soubojích byli lepší hráči Slavie E. V utkání na Zahradním městě držela Astra C krok s Unionem F jen do polovin\y utkání, pak již byli hosté lepší a připsali si tak další body do tabulky.
Nejvyšším výkonem v tomto kole je výkon Slavie E v Braníku (2427), doma ve stejném utkání předvedla Konstruktiva G výkon 2378 b.  Mezi jednotlivci byl nejlepší Wohlmuth z Konstruktivy G s výkonem 435 v Braníku, venku ve stejném utkání porazil Mareš st. celkem 425 kuželek. Ve 3 odehraných utkáních překonali hráči čtyřstovku zatím 8x.
Po 10.kole není ještě podzimní část dohrána. Zbývá sehrát ještě 8 utkání, což jsou celá 2 kola. O podzimním titulu se však rozhodne mezi trojicí týmů Slavia D, Slavia E a Meteor D. Také o další pořadí a zejména umístění do 8.místa bude ještě boj.
Nejvyšším výkonem v tomto kole je výkon Slavie E v Braníku (2427), doma ve stejném utkání předvedla Konstruktiva G výkon 2378 b.  Mezi jednotlivci byl nejlepší Wohlmuth z Konstruktivy G s výkonem 435 v Braníku, venku ve stejném utkání porazil Mareš st. celkem 425 kuželek. Ve 3 odehraných utkáních překonali hráči čtyřstovku zatím 8x.

11.kolo

V posledním podzimním kole MP V byla zatím odehrána jen 4 utkání a ve všech byly úspěšné domácí týmy. V 1 případě domácí nadělili hostům kanára.
Slavia D doma hostila Astru a předvedla kvalitní výkon, díky kterému jasně přehrála hosty. Ještě lépe si vedla Slavia E, které hráčům Meteoru E nadělila dokonce kanára. Jasnou záležitostí pro domácí bylo také utkání S.Vršovice F s Konstruktivou G. A ani v posledním odehraném utkání neměli domácí problémy. Union F v něm ve Strašnicích po kvalitním výkonu jasně přehrál Spartu B.
Nejvyšší výkon doma v tomto kole předvedla v Edenu Slavia E (2437), venku dokázala Sparta B ve Strašnicích hodit 2290 b. Mezi jednotlivci se blýsknul Václavík ze Slavie D svým výkonem 434 b. v Edenu. Venku se nejvíce dařilo Dvořákovi ze Sparty B, který na Unionu udělal 423 b. V tomto kole se hráči opravdu činili, vzhledem k tomu, že jsme zatím  viděli rovných 20 čtyřstovek.
Poslední podzimní kolo je sice dohráno, ale v tabulce zbývá ještě odehrát celkem 5 utkání. Podzimním mistrem se stala Slavia D, druhá přezimuje Slavia E, třetí je Meteor D, ale o bronzovou příčku bude ještě boj. Velice vyrovnaná je tabulka v jejím závěru, kde se hraje hlavně o kýžené 8.místo pro play-off.

Dohrávky - Podzim 2008

Celkem 4 utkání se dohrávala v MP V. 3x v nich byli úspěšní domácí a jen 1 si odvezli body hosté. Viděli jsme také posledního podzimního kanára.
Radotín C doma podlehnul Vršovicím F, když hosté byli jednoznačně lepším týmem.  Sparta B doma po celkem dobrém výkonu porazila DP Praha D. Kanára doma nadělil Meteor E slabě hrajícímu Radotínu C. Nejvyrovnanější bylo utkání DP Praha D s Meteorem D. tady se hrálo až do posledních hráčů a lepší byli nakonec domácí hráči.
V tabulce vede Slavia D před Slavií E a S.Vršovice F. Odstupy mezi družstvy jsou jen minimální a to platí i pro další část tabulky včetně jejího závěru, kde se na jaře bude usilovně bojovat o účast v Play-off.
Soutěž teď čeká zimní přestávka a v posledním lednovém týdnu se rozběhne jarní část soutěží.

12.kolo

 

13.kolo

 

14.kolo

14. kolo bylo kolem domácích, kde domácí nedarovali hostům žádné body. Jedno utkání bylo odloženo a to Meteor D - Konstruktiva G pro chřipkovou epidemii hostujícího družstva.
Derby mezi KK Slávií E a KK Slavií D skončilo těsným vítězstvím domácích a tímto vítězstvím se dostali do vedení celé soutěže právě před tímto soupeřem. Ostatní výsledky dopadli dle očekávání. Z jednotlivců se překvapivě zaskvěl hráč SK Radotínu C  Dvořák Vladimír výkonem 423 kuželek.

15.kolo

15. kolo se vyznačovalo kvalitními výkony jednotlivců, když 20 hráčů shodilo víc jak 400 kuželek. Nejlépe v tomto kole zahrál Václavík Jan ze KK Slavie D skvělým výkonem 435 kuželek. Z žen nejlépe zahrála Dvořáková Květa z SK Radotín C výkonem 413 kuželek.
Překvapením kola byla porážka KK Slavie D se S.Vršovice F, který vyhrál již 8 zápasů za sebou. Taktéž favorit soutěže KK Slavie E jde od vítězství k vítězství a svými hodnotným výsledky přesvědčuje ostatní, že postup do vyšší soutěže by si zasloužila.
V tomto kole se hrálo derby mezi SK Meteorem E a SK Meteorem D, tady vyhrálo favorizované Déčko.
Doposud nedošel výsledek Astra ZMZ C vs. DP Prah D. Za nezaslání výsledku bude tento přestupek řešen na STK.

16.kolo

V 16. kole byl velký boj o prvenství mezi TJ S. Vršovice a KK Slavií E, kde hosté těsně vyhráli a pokračují ve vítězném tažení. Vítězství  Sk Meteoru D  nad TJ Astrou C a KK DP D a PSK Unionu F se očekávali.
Nejhodnotnějšího výsledku dosáhla KK Konstruktiva C a svým výkonem 2451 kuželek lehce porazila Spartu B. SC Radotín C opět doma zaváhal a hosté SK Meteor E vyhráli zaslouženě.
V hodnocení jednotlivců tentokrát hráli prim hráči z Konstruktivy, kdy  v tomto kole se umístili na prvních třech místech. Nejlépe se dařilo Pavlu Wohlmuthovi výkonem 451 kuželek. Z žen byla nejlepší Komárková Tereza.

17.kolo

 

18.kolo

Několik málo kol před koncem základní části vrcholí boj o postup do play off. Urputně o to bojuje AC Sparta B, která v tomto kole vynikla a hned 4 hráči zahráli přes 400 kuželek. Taktéž PSK Union F bojuje o postup a vyhrála překvapivě v Radotíně a veze si cenné body. Tradičně výborně zahrála KK Konstruktiva G a nedal Astře žádnou šanci.Překvapivě dobře zahrál SK Meteor D a rozdrtila KK Slavii D. Favorit soutěže KK Slavie E vyhrála zaslouženě na kuželně DP.
Z jednotlivců vynikl opět Pavel Wohmut z KK Konstruktivy G skvělým výkonem 444 kuželek. Taktéž musím pochválit 3 hráče ze Sparty, kteří se umístili v první šestce tohoto kola.Z žen překvapivě b

19.kolo

3 kola před koncem základní části je největší boj o postup do osmičky, tedy do play-off. Která družstva to budou, zřejmě rozhodne až poslední kolo.
Všechna utkáni skončila podle očekáváni vítězstvím favoritů. Snad největší boj se odehrál mezi PSK Unionem F a KK Konstruktivou G, kde rozhodl hostující Střelba skvělým výkonem 426 kuželek. Z jednotlivců nejlépe zahrál mladý Kryda Jan ze Slavie E skvěle - 430 kuželek. Z žen byla nejlepší Adámková Zdena výkonem 406 kuželek.

20.kolo

2 kola před koncem je rozhodnuto, kdo bude nejlepším družstvem v základní část. Je jím družstvo KK Slavie E s 5ti bodovým náskokem, které po celou soutěže podávalo stabilní výkony a jen 2x okusilo hořkost porážky.a to se KK Slavií D a SK Meteorem D.
Ostatní družstva bojují o nejlepší umístění a zvláště je boj o 8. příčku, tedy účast v play off. 20. kolo dopadlo podle očekávání. V tomto týdnu bylo dohrávané utkání mezi TJ Astrou C a SK Radotínem C, kde vyhrálo domácí družstvo a v této soutěži prokazuje, že jejich výsledky jsou stále lepší a lepší.
Z jednotlivců nejlepšího výkonu dosáhl Zdeněk Cepl z AC Sparty B skvělým výkonem 444 kuželek. Z žen byla nejlepší mladá a půvabná Janoušková Šarlota výkonem 409 kuželek.

21.kolo

 

22.kolo

V posledním kole tohoto ročníku šlo o umístění v tabulce pro soutěž do play off. Snad největší boj se odehrál na kuželně v Braníku, kde se střetla družstva o postup mezi AC Sparta B a PSK Union F. Rozhodli poslední hody dotahováků, pevnější nervy měl hráč domácího družstva a tím uhájil osmé postupové místo. Překvapením kola bylo utkání mezi SK Meteorem E a KK Slavií E, kde hostující favorité pouze remizovali. Taktéž remízou skončil zápas mezi KK Konstruktivou G a TJ S Vršovicema F, kde však obě družstva předvedli velmi pěkné hodnotné výsledky. Podle očekávání skončili zápasy mezi SK Meteorem D a KK DP D vítězstvím domácích a zápas mezi TJ Astrou C a KK Slavií D, vítězstvím hostů, i když výkony TJ Astry jdou stále výš a výš, prohráli těsně 6:10 na body.
Z jednotlivců v tomto kole lze pochválit opět Pavla Wohlmutha z KK Konstruktivy G svým skvělým výkonem 460 kuželek. Taktéž skvěle hráli Šafařík Luděk z SK Meteoru D (440) a nováček soutěže ze zahraničí Andrej Bábik (439). Z žen skvěle zahrála mladičká Jitka Runtchová z PSK Unionu F výkonem 429 kuželek. Dále pak pěkných výsledků dosáhli hráčky TJ S. Vršovic Alena Ruvolfová (415) a Johana Špičková (413).


 PKS - Poslední aktualizace  14.04.2009
e-mail - webmaster